Авторська програма Андрія Длігача “Економічний PROрив”

Авторська програма Андрія Длігача “Економічний PROрив”

Авторська програма Андрія Длігача “Економічний PROрив” на YouTube-каналі ProUa — це чесні розмови на актуальні теми. Ми переконані, що успіх України — це сума успіхів її громадян. В часи стрімких змін і серйозних викликів нам не можна залишатися такими, якими ми були раніше. Разом із гостями програми шукаємо відповіді на важливі питання сьогодення, щоб зрозуміти вектор розвитку громадянського суспільства в майбутньому.

Наша візія: українець майбутнього бере на себе відповідальність за добробут родини, розбирається в економіці, прагне мати пасивний дохід, підтримує економічні свободи і верховенство права.

Автор та ведучий програми — підприємець, науковець, засновник групи компаній Advanter Group та міжнародної бізнес-спільноти Board Андрій Длігач.

Серед гостей, які вже відвідали студію та поділилися власними поглядами на передумови економічного прориву України:

▪️Сергій Позняк — підприємець, засновник компаній FinStream та Cronvest, військовослужбовець, голова Асоціації підприємців-ветеранів;

▪️Володимир Поперешнюк — підприємець, співзасновник компанії “Нова Пошта”;

▪️Ігор Ліскі — підприємець, голова наглядової ради інвестиційної компанії EFI Group;

▪️Олексій Соболєв — заступник міністра економіки;

▪️В’ячеслав Лисенко — бізнесмен, громадський діяч, співзасновник CEO Club Ukraine, член ради директорів Soborna Ukraine.

Переходьте за посиланням нижче та долучайтеся до обговорення! Чекаємо на ваші коментарі під відео та в наших соцмережах.

https://youtube.com/playlist?list=PLvH_Hj4lBt9WG8C415vNywuk4gIhzef12&si=23R-a_32pSaQpjuy